CsillagLány - TAROT tanácsadás, elemzés

Email: csillaglany.tarot@gmail.com

A hivatalos weboldalt itt találod: Csillag Tarot

CsillagLány - csillaglany.tarot@gmail.com

 

Árak és fizetési feltételek

 

Három lapos kirakás2500 Ft áfával (1825 Ft + 27% áfa)

Ez az egyik legegyszerűbb kirakási mód. Megmutatja, hogy a jelenlegi helyzet megváltozása vagy megváltoztatása nélkül milyen végkifejletre számíthatunk. Akkor használhatjuk, ha egyértelmű kérdést teszünk fel. Megtudhatjuk, milyen múltbeli dolgok hatottak, illetve okozták a jelenlegi helyzet kialakulását, a jelenlegi helyzet feltárul előttünk, valamint az, hogy milyen végkifejletre számíthatunk

Patkó kirakás – 5 lapos kirakás – 3800 Ft áfával (2774 Ft + 27% áfa)

Akkor alkalmazható sikeresen, ha nem párkapcsolati kérdésről van szó.

Kapcsolati kirakás – 7 lapos kirakás – 4500 Ft áfával (3285 Ft + 27% áfa)

Nemcsak szerelmi, hanem családi, baráti és üzleti kapcsolatoknál is alkalmazható ez a kirakási mód. Akkor is fordulhatunk hozzá, ha már benne vagyunk egy kapcsolatban, illetve akkor is, ha még nem.

Két ösvény kirakás – 7 lapos kirakás - 4500 Ft áfával (3285 Ft + 27% áfa)

Ez a hétlapos kirakás sikeresen alkalmazható akkor, ha két lehetőség közül kell választanunk.

Kelta kereszt – 10 lapos kirakás - 6000 Ft áfával (4380 Ft + 27% áfa)

Ez az egyik leggyakrabban használt kirakási mód. Nagyon jól alkalmazható olyan kérdések esetében, amelyeknél a szituáció széleskörű átlátására van szükség. Ha nincs konkrét kérdésünk, és egy általános kártyavetést szeretnénk, ez a legkedveltebb kirakási mód. Ha teljes egészében akarjuk átlátni a helyzetet, amelyben vagyunk, válasszuk a kelta keresztet.

 

A kártyavetés részletes elemzését az átutalt összeg megérkezése után 1-5 napon belül emailben megkapod (az átutalt összeg számlájának szkennelt változatával együtt).

 

Sürgősségi díj: A kérdésed fontos a számomra, igyekszem arra a tiszteletdíj számlára érkezése után 1-5 napon belül válaszolni, azonban gyakran 5-10 kirakást is kérnek tőlem naponta. Egy-egy összetettebb kérdés megválaszolása órákat is igénybe vehet, mivel mindig igyekszem a legkörültekintőbb, legrészletesebb választ adni, ezért egy nap korlátozott számú kérdéssel tudok foglalkozni. Amennyiben mindenképpen még aznap szeretnél választ kapni, tudasd ezt velem az első emailedben, valamint kérlek, a választott kártyakirakási mód díjával együtt utalj át még 2000 Ft sürgősségi díjat – és még az átutalás megtörténte után írj nekem egy újabb emailt arról, hogy átutaltad (ezt ajánlott minden utalás után megtenni). Az átutalt összegről minden esetben számlaadás történik.

 

Mit írjak az emailben?

Kérdésed: Ha konkrét kérdésed van, írd le a problémádat olyan részletességgel, amilyennel szeretnéd (1 oldalnál ne legyen több, mert a válasz megadásához nincs szükség rá, a kártya általában feltárja előttünk a választ). Ha nem szeretnéd velem megosztani a problémádat, akkor csak néhány mondatot írj, de az is elég, ha megfelelően teszed fel a kérdést, ebben az esetben viszont jól gondold meg, hogyan kérdezel. Nem megfelelően feltett kérdés esetén a kártya is zavaros információt adhat.

Hogy mielőbb tudjak foglalkozni a kérdéseddel, a tárgy rovatban lehetőség szerint jelöld meg a választott kirakási módot (ha már döntöttél), de azt mindenképpen írd be, ha egy napon belüli választ szeretnél.

Válaszom: Az első leveledre reagálva elküldöm neked a cégem bankszámlaszámát, valamint a díjat, amelynek beérkezése ellenében a kirakást megkapod. Leírom a pontos összeget is (ezt azonban te is előre láthatod a honlapon szereplő áraknál). Mivel a cég csak áfás számlát tud kiállítani, arra nincsen lehetőség, hogy áfa nélkül kérjed. A szkennelt számlát a kirakással egyidőben elküldöm neked. Amennyiben postai úton (is) szeretnéd megkapni a számlát, kérlek, ezt jelezd, valamint írd meg a címedet és utalj át a postai szolgáltatásra 500 Ft-ot (a számlát ajánlott levélben továbbítom Neked).

Amennyiben további kérdésed merül fel az itt leírtakkal kapcsolatban, emailben szívesen állok a rendelkezésedre.

Fontos!

Egyes kérdéseket/kéréseiket előfordulhat, hogy valamilyen oknál fogva nem áll módomban válaszolni – például ne kérdezz olyat, hogy meggyógyulsz-e vagy hogy mikor fogsz meghalni.

A megfelelő összeg beérkezése után vetek kártyát.

Magamról és a velem kapcsolatos dolgokról semmilyen információt nem adok ki, ezekre a kérdésekre nem is válaszolok; a csak ezzel kapcsolatos leveleket figyelmen kívül hagyom.

Személyes konzultációra is van lehetőség, egyelőre ezt nem én, hanem a munkatársam végzi ugyanazzal az odafigyeléssel és szakmai tudással.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 5
Tegnapi: 10
Heti: 20
Havi: 83
Össz.: 3 167

Látogatottság növelés
Oldal: ÁRAK és fizetési feltételek
CsillagLány - TAROT tanácsadás, elemzés - © 2008 - 2018 - csillagtarot.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: harom lapos tarot - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »