CsillagLány - TAROT tanácsadás, elemzés

Email: csillaglany.tarot@gmail.com

 A hivatalos weboldalt itt találod: Csillag Tarot

CsillagLány - csillaglany.tarot@gmail.com

Barbara Moore: Utazás a Rejtett Birodalomba

A kártyák Julia Jeffrey művészi alkotásai

(Journey into the Hidden Realm - a kártyák magyarul nem elérhetők)

 

A Rejtett Birodalom kártyáinak szisztematikája nagyon hasonló mai modern tarot-éhoz, azonban egy másik kaput is megnyitnak előttünk a lapok. Ma számtalan pakli közül választhatunk, és minden tarot kártya másfajta bölcsességet hordoz. A Rejtett Birodalom paklija olyan bölcsességet tár fel előttünk, amely különbözik a mienktől, világának értékei a mi emberi értékeinktől. Az emberek számára az egyik legfontosabb érték a racionalitás, racionális lények vagyunk, racionális gondolkodást várnak el tőlünk. A világ az intellektusunk használatával ismerhető meg – legalábbis így gondolkodunk. A tündérek szintén értékelik a logikát és a bölcsességet, de nem helyezik a logikus gondolkodást a másfajta megismerés fölé. Azt is látják és hallják, ami az emberi szemnek láthatatlan, és az átlagos emberi füllel nem hallható. Ha „csendben vagyunk”, és kellően nyitottak, meghallhatjuk a belső hangunkat. A tündérektől megtanulhatjuk azt, hogyan kapcsolhatjuk össze és egyeztethetjük a racionális gondolatokat a megérzéseinkkel. Megtanulhatjuk, hogyan tegyük félre a hagyományos nézőpontokat, és hogyan használjuk belső iránymutatásunkat döntéshelyzetekben.

A kártyák magukkal visznek minket a tündérek rejtett birodalmába, és az ő bölcsességük ajándékát adják számunkra. Egy nagyon érdekes és izgalmas utazásban lehet részünk, ha ezektől a kártyáktól kérünk iránymutatást. Utunk során pedig nemcsak válaszokat és tanácsokat kapunk életünk irányításához, hanem magunkat is jobban megismerhetjük.

A modern tarot kártyához hasonló a Rejtett Birodalom paklija is, azonban egyes lapok más elnevezést kaptak, például az Ördög lapja az Árnyéktánc, a Torony pedig az Elátkozott Bükkfa néven került be a pakliba.

 

hidden_realm.jpg

 

Kardok Kettes

A kártya képi világának leírása: Habár a tél lehelete csípősen és éles simítja végig ruhátlan testét, a férfi nem fél, alig érzi a hideget, a mögötte álló nő szívdobogását és suttogását azonban igen. Az éjszaka legsötétebb órája ez, de a hold fénye megvilágítja a hóborította tájat. A férfi megpróbál nem idegesen zilálni, hanem mélyeket lélegezni, sőt még azon is igyekszik, hogy lélegzetének ritmusát a nő szívdobogásához igazítsa, miközben a jéghideg és éles penge hozzáér a bőréhez. A mögötte álló sötéthajú nőalak vékony, kicsi, de izmos. A férfi útja nem azonos a nőével, saját kardját a földbe szúrva teljesen megadta magát, a nőbe helyezte bizalmát. A lány tudja, néha az eszünk fénye annyira erős, hogy alig látunk, így most a hold szerepét játszva visszatükrözi az igazságot szelíden, alig különbözően a reálisan láthatótól. Azok a dolgok, amelyek nappali fényben nem tolerálhatóak számunkra, az ő fényében és az álmok birodalmában teljesen elfogadottá válnak. A lány nem fogja megsebesíteni a férfit, csak tartja a kardot. Ha a férfi megmozdul, saját magát sebesítheti meg.

kardok_kettes.jpg 

A kártya jelentése

Az igazság tudásának többfél módja van, azonban az igazság mindig az igazság lesz, nem számít, melyik oldalról közelítjük meg. Talán úgy érzed, hogy az eszed és a szíved különböző dolgot súg neked, azonban mind a kettő ugyanazt a kardot és ugyanazt az igazságot tartja. Nézz mélyebbre, és látni fogod, hogy az eszed és a szíved tökéletes egyetértésben működik egymással. Amikor ezt megtetted, nyugodj meg, és tedd meg a szükséges lépéseket.

Mit súg az eszed, és mit a szíved? Ha például egy rosszul működő párkapcsolatban élsz, amelyből az eszed szerint ki kellene lépned, biztos, hogy a szíved maradni akar? Valóban úgy érzed, ő az egyetlen, akibe szerelmes lehetsz? És valóban szerelmes vagy belé, vagy csak a megszokás, a görcsös ragaszkodás kapcsol hozzá? Ne válaszolj azonnal! Üresítsd ki a gondolataidat, maradj csendben, és hallgasd meg, mi az, amire a szíved igazán vágyik! Talán nem is őt szereted, hanem egy igazi, téged mélyen szerető társra vágysz. Valóban jó a jelenlegi partnereddel? Mik azok a dolgok, amelyek jól működnek, és mik azok, amelyek nem? Melyek a fontos értékek, tulajdonságok, dolgok a számodra? A jelenlegi partnered ezeket nyújtja? És ha nem, vajon meg tudja-e adni ezeket a számodra? Lehet, hogy azt gondolod, majd megváltozik, talán az is jó, ha megbeszéled vele, mi az, amire vágysz, te hogyan szeretnéd, elképzelhető, hogy kommunikációs zavar keletkezett köztetek, az, hogy a dolgok megoldhatók, a kapcsolat menthető-e, a többi kártyából kiderülhet. Sajnos sokan, amíg benne vannak egy kapcsolatban, nem tudják kívülről értékelni, átlátni a helyzetet, ezért van szükség tanácsadásra.

A Rejtett Birodalom világában nemcsak a körülöttünk kialakult helyzet, hanem önmagunk mélyebb megismerésére is juthatunk. A kártyák feltárhatják előttünk egy szituáció mélységeit, megmutathatják a lehetséges jövőt, amennyiben így folytatódnak a dolgok, segíthetnek abban, mit tehetünk, hogy pozitív változásokat eszközöljünk ki életünkben, de a döntéseket mindig nekünk kell meghoznunk, a szükséges lépéseket pedig csak mi tehetjük meg. 

 CsillagLány

 

Tanácsadás: CsillagLány - csillaglany.tarot@gmail.com

 

A kártyák megvásárolhatók: Journey into the Hidden Realm

A honlapon található írások szerzői jogvédelem alatt állnak. Írásos engedélyem nélküli teljes vagy részleges felhasználásuk nem engedélyezett.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 3
Tegnapi: 10
Heti: 18
Havi: 81
Össz.: 3 165

Látogatottság növelés
Oldal: TAROT: Utazás a Rejtett Birodalomba
CsillagLány - TAROT tanácsadás, elemzés - © 2008 - 2018 - csillagtarot.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: harom lapos tarot - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »