CsillagLány - TAROT tanácsadás, elemzés

Email: csillaglany.tarot@gmail.com

 A hivatalos weboldalt itt találod: Csillag Tarot

CsillagLány - csillaglany.tarot@gmail.com

 

Jody Bergsma: Magical Times Empowerment Cards

Varázslatos Idők – megerősítéseket tartalmazó kártyacsomag

 

A Magical Times kártyacsomag (magyarul még nem elérhető) 44 lapot foglal magába, melyek mindegyikén Jody Bergsma saját alkotásai és megerősítő szövegei olvashatók, a hozzá tartozó 28 lapos füzet pedig minden egyes lap mondanivalóját további megerősítésekkel egészíti ki, húzhatunk 1-1 kártyát napi megerősítésként, vagy egy vagy több kártyát egy kérdés vagy probléma felmerülése esetén. A kártyák megálmodója és megalkotója évtizedekkel ezelőtt, édesanyja biztatására kezdett el festeni, aki azt tanácsolta neki, hogy így fejezze ki az érzelmeit és fesse meg álmait. Első sikereit 15 évesen érte el. Élénk képzelőereje és a matematika iránti szeretete egy egyedi stílusban nyilvánul meg, amelyben a fantasy-t, az amerikai élővilágot, mint témát és a geometriát kombinálja és önti egységbe. Több ezer festményt készített már el, de nemcsak művészi munkái, hanem azokhoz kapcsolódó inspiráló mondásai is elismertté tették. 

magical_times20170313_173627_kicsi.jpg

 

Néhány kártya és a hozzá tartozó megerősítés magyarul:

LOVE – SZERETET, SZERELEM

Hallgass a szívedre! Öleld magadhoz azt, ami boldoggá tesz téged. Egymillió okunk van arra, hogy szeressünk.

„Ma szeretni fogok. Mielőtt beszélek, hallgatok. Mielőtt kritizálok, megbocsátok. Mielőtt ítélkezem, gondolkodok. Eszemben tartom azt, hogy miután mindennek vége, az egyetlen dolog, ami igazán számítani fog az az, hogyan viselkedtünk embertársainkkal és mennyire szerettünk.”

love1.jpg

 

CREATION – TEREMTÉS, ALKOTÁS

Emlékezz arra, hogy a gondolataid formálják a jövődet, szavaid alkotják meg a mai napod, választásaid teremtik meg a valóságodat.

„Ma lépéseket teszek annak érdekében, hogy megteremtsem álmaim életét. Odafigyelek a gondolataimra, mert tudom, hogy szavakká válnak. Odafigyelek a szavaimra, mert cselekedetek lesznek belőlük. Tudom, hogy a tetteim a személyiségem részévé válnak, és a személyiségem alakítja végzetemet. Megvan az erőm arra, hogy jó döntéseket hozzak. A választásaim teremtik meg az életemet.”

creation.jpg

DREAMER – AZ ÁLMODOZÓ

Az álmaid kiválasztottak téged. Találj megelégedést végzeted követésében, ebben áll az élet varázslata.

„Ma időt áldozok a bennem élő álmodozónak. Emlékezni fogok arra, hogy az álmaimnak célja van, és okkal váltak a részemmé. Mások véleményei és kételyei nincsenek rám hatással. Ez az én utam, és egyedül én ismerhetem ezt. Összpontosítani fogok arra, hogy kisebb lépéseket tegyek álmaim teljesülése érdekében, és soha nem adom fel.

magical-times-empowerment-10655.jpg

 

A kártyák megvásárolhatók: Magical Times Empowerment Cards 

 

A honlapon található írások szerzői jogvédelem alatt állnak. Írásos engedélyem nélküli teljes vagy részleges felhasználásuk nem engedélyezett.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 10
Heti: 21
Havi: 84
Össz.: 3 168

Látogatottság növelés
Oldal: Jody Bergsma lapjai
CsillagLány - TAROT tanácsadás, elemzés - © 2008 - 2018 - csillagtarot.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: harom lapos tarot - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »