CsillagLány - TAROT tanácsadás, elemzés

Email: csillaglany.tarot@gmail.com

A hivatalos weboldalt itt találod: Csillag Tarot

CsillagLány - csillaglany.tarot@gmail.com

Virágterápiás kártyák

Doreen Virtue és Robert Reeves 

 

A virágterápiás kártyák a természet és az angyalok gyógyító erejét felhasználva segítenek változást előidézni életünben. A virágok és esszenciáik, de már önmagukban élő, illetve fényképen szereplő változataik is nemcsak gyógyulást hozhatnak életünkbe, hanem segíthetnek minket egy boldogabb és minden szempontból gazdagabb, kiegyensúlyozottabb élet megteremtésében.

Doreen Virtue és Robert Reeves azért alkotta meg a 44 lapost kártyacsomagot, valamint a 88 virág gyógyító erejét bemutató kézikönyvet, hogy segítségünkre legyenek életünk jobbá tételében. Ha virágokkal dolgozunk, megtapasztalhatjuk a természet gyógyító erejét. Minden egyes virág szeretetteljes üzenetet hordoz a számunkra, és megerősítésekkel segít minket az adott problémánk megoldásához vezető úton.

A virágok mágikus erejét nemcsak az adott virág élő formájával használhatjuk fel életünk különböző területének jobbá tételére, hanem úgy is, hogy a róla készült fényképét elhelyezzük a környezetünkben. Szeretem körül venni magamat azokról a virágokról készült fotókkal, amelyekkel éppen dolgozom. Ha az aktuális problémánk megoldásához szükséges virág fényképét a számítógépünk asztalának vagy a telefonunk kijelzőjének háttérképeként állítjuk be, akármikor ránézünk, erejük hatással van ránk (akár tudunk róla, akár nem). Ha ismerjük a virág szimbolikájának jelentését, akkor ez, a pszichológusok mondhatnák, „önbeteljesítő jóslatként” is működhet a számunkra. A virág képét társítjuk a segítségünkre siető gondolattal vagy tevékenységgel.

 20170313_173234viragterapia_3.jpg

Miért van szükség tanácsadásra, ha a virágok erejét szeretnénk felhasználni?

 

Sajnos sokszor annyira elmerülünk a problémáinkban, hogy észre sem vesszük a mögöttes okokat. Márpedig a probléma gyökerének megtalálása kulcsfontosságú a sikeres megoldásban.

Nézzünk meg egy példát! A fehér rózsa kártyalapját húzzuk vagy kapjuk, a virágok azt üzenik, hogy ennek erejét felhasználva tisztulást hozhatunk életünkbe. Tisztítsuk meg életünket a negatív emberektől, helyektől és tapasztalatoktól, hogy helyreállítsuk belső lelki békénket. Ha a munkahelyünkön vesznek körül minket negatív emberek, talán azt gondolnánk, hogy ezen nem tudunk, vagy csak úgy tudunk változtatni, hogy másik állást keresünk – amely nem mindig egyszerű, és gyakran ugyanazokba az alacsonyrezgésű energiákba ütközünk, majd hamar hasonló helyzetekben találjuk magunkat. Azonban, ha mi magunk belülről változunk, azt vesszük észre, hogy a negatív emberek kezdenek lemorzsolódni körünkből.

Saját magunk „megtisztításához” jelentősen hozzájárul a tértisztítás, illetve otthonunk megtisztítása is – mert amint „bent úgy kint”és fordítva. Ha magunkat és közvetlen környezetünket képesek vagyunk megtisztítani, hozzájárulunk ahhoz, hogy magasabb rezgésű lelkiállapotba kerüljünk, így már egyre kevésbé tudnak ránk hatni az alacsony energiájú, negatív beállítottságú emberek. Ha jó munkát végzünk, azt tapasztaljuk, hogy átalakul a baráti körünk. Mindez annak köszönhető, hogy mi magunk változunk. A spirituális tanácsadás ezen a honlapon leírt, és le nem írt módszereivel segít abban, hogy a Te közreműködéseddel tudatosan változtathass életeden.

CsillagLány

 

white_rose-1166182_1280.jpg

Tanácsadás: CsillagLány - csillaglany.tarot@gmail.com

 

A kártyák megvásárolhatók: Flower Therapy Oracle Cards

A honlapon található írások szerzői jogvédelem alatt állnak. Írásos engedélyem nélküli teljes vagy részleges felhasználásuk nem engedélyezett.





Weblap látogatottság számláló:

Mai: 11
Tegnapi: 10
Heti: 26
Havi: 89
Össz.: 3 173

Látogatottság növelés
Oldal: Virágterápiás kártyák
CsillagLány - TAROT tanácsadás, elemzés - © 2008 - 2018 - csillagtarot.hupont.hu

A HuPont.hu honlap ingyen regisztrálható, és sosem kell érte fizetni: Honlap Ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: harom lapos tarot - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »